II. Central European Plastics Meeting

myceppi

II. Central European Plastics Meeting


2018. október 8-9.

Két nap – egy helyszín – b2b meetingek – előadások


Siófok, Hotel Azúr

II. Central European Plastics Meeting


Két nap – egy helyszín – b2b meetingek – előadások

B2B találkozók

Hogyan zajlanak a B2B találkozók?

Az I. Közép-Kelet-Európai Műanyagipari Üzleti Találkozó gerincét alkotó B2B tárgyalássorozat az angolszász világban elterjedt "speed networking" továbbgondolt, kifejezetten üzletorientált változata.

A résztvevők két csoportra oszlanak: az egyik oldalon 15-20 Házigazda ("Host") cég – többségükben alapanyag-gyártók, mesterkeverék gyártók vagy kereskedők – fogadja potenciális új üzleti partnereit, az előzetes regisztrációval bejelentkezett Látogató cégeket; mindkét oldal 1-2 fős delegációval képviselteti magát. A B2B tárgyalások mindkét napon, 20 perces váltásban zajlanak. Az így kialakuló "vetésforgóban" egy Házigazda cég a két nap alatt összesen 32 cég képviselőit tudja fogadni, míg minden egyes Látogató akár 10-20 Házigazda céggel ismertetheti meg igényeit, ajánlatait, és fektetheti le egy későbbi együttműködés alapjait.

A Látogatók a B2B találkozókon csak regisztrációval és a részvételi díj előzetes megfizetése ellenében vehetnek részt. A Házigazda cégek előzetesen kiköthetik, hogy milyen profilú cégekkel szeretnének találkozni. Az egyes találkozók véglegesítése a Házigazdák online visszaigazolásával történik. Amennyiben marad szabad időpont egy-egy Házigazdánál, úgy a helyszínen is lehet még regisztrálni.

  • Helyszíne: Széchenyi konferenciaterem 


Hostok

A hostok neveire kattintva megtekinthetőek a szabad meeting időpontjaik.Látogatóknak
Hostoknak
Előadóknak

Szponzorok, támogatók

hurmak_overall_logo.jpg hurmak_overall_logo.jpg hurmak_overall_logo.jpg
MyCeppi Kft. - Telefonszám: +36 46 783-811, E-mail: info@myceppi.com